Nextel - Mi Vam Donosimo Uspjeh
© 2006 Nextel Mystery Shopping. Sva prava pridržana.
NEXTEL MYSTERY SHOPPING

Dobrodošli na službene stranice tvrtke Nextel!

Osnovan kao kompanija za telekomunikaciju, Nextel započinje s radom 2003. godine u Zagrebu (Hrvatska). Od 2005. godine se u sklopu već sada širokog spektra svojih djelatnosti počinje baviti i Mystery Shoppingom, odnosno, tajnom kupnjom.

Mystery Shopping je tehnika istraživanja koju već dugi niz godina koristi širok krug poslovnih, vladinih, i drugih organizacija. Njezina svrha je da tim organizacijama pomogne izmjeriti i unaprijediti standarde usluga koje pružaju svojim klijentima, odnosno kupcima, na način da usporede postignute rezultate s vlastitim ciljevima koje su postavili, te onim standardima postavljenim od strane njihovih konkurenata i drugih organizacija.

Ovaj pristup uključuje posebno obučene pojedince koji promatraju i ocjenjuju kvalitetu usluge pružene kupcima. Ti ocjenjivači, odnosno tajni kupci, se pretvaraju da su stvarni ili potencijalni kupci, te detaljno registriraju informacije o iskustvima svojih tajnih kupovina pomoću upitnika i/ili narativnih izvještaja.

Informacije prikupljene pomoću Mystery Shoppinga mogu poslužiti kao priprema za obuku zaposlenika; kao polica osiguranja tj. rano otkrivanje pojedinih problema kao što su diskriminacija, nepoštivanje propisa i sl. Na području marketinga, Mystery Shopping može provjeriti da li zaposlenici koriste svaku priliku kako bi povećali prodaju; da li su promotivni materijali dostupni, točni i ažurirani; da li se slijede promotivne aktivnosti (dostupnost promotivnih proizvoda, znakova, natpisa) i sl.

Mystery Shopping je izuzetno koristan program koji se može koristiti i kako bi se ustanovilo što konkurencija poduzima da bi zadovoljila potrebe svojih kupaca, te koje usluge nudi. Također je moguće provoditi i telefonske ankete s ciljem provjere kvalitete usluga vlastite tvrtke ili konkurencije.

Za detaljnije informacije ili poslovnu ponudu, molim da nas kontaktirate.


S poštovanjem,

Marija Nakir, ing.

 

 

Direktor sektora

Naša misija i vizija
Naše usluge
Zašto odabrati nas
Što drugi kažu o nama
Galerija
Kontaktirajte nas